Αλλα αθλήματα

08 Απριλίου 2014 21:13

Στο νοσοκομείο ο εμβληματικός Undertaker

Ο διάσημος παλαιστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά την πρώτη ήττα του σε τουρνουά WrestleMania από το 1991!

-

Εδώ και 23 χρόνια ο Undertaker (δηλ. Νεκροθάφτης) έσπερνε τον τρόμο στους αντιπάλους του, ειδικά στα τουρνουά WrestleMania, όπου δεν είχε χάσει ποτέ.

Ο κατά κόσμον Μαρκ Ουίλιαμ Κάλαγουεϊ είχε ένα αήττητο σερί 21-0, το οποίο τερματίστηκε από τον Brock Lesnar. Έπειτα από ένα δραματικό ματς, με πολλές ανατροπές, ο Undertaker δέχθηκε την καθοριστική λαβή από τον αντίπαλό του, ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη και έγραψε έτσι ιστορία.

Σοκαρισμένοι οι θεατές που είχαν κατακλύσει το Superdome της Νέας Ορλεάνης παρακολουθούσαν σαστισμένοι, αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο «Νεκροθάφτης» είχε ηττηθεί.

Μετά το τέλος του ματς, ο Undertaker μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε πάθει διάσειση βαριάς μορφής. Παρέμεινε για ένα 24ωρο υπό παρακολούθηση, πριν πάρει εξιτήριο.

Ήδη σχεδιάζει την επιστροφή του στα ρινγκ, όπου φυσικά θέλει να βρει σύντομα μπροστά του τον Brock Lesnar, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή του.

Δείτε τα highlights του ματς:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)