Ποδόσφαιρο

03 Ιανουαρίου 2014 17:43

Συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μαντούρο

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Χέντβιχες Μαντούρο στον ΠΑΟΚ.

-

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω Twitter ότι υπάρχει συμφωνία με τον 28χρονο Ολλανδό ποδοσφαιριστή και ότι απομένουν μόνο τα τυπικά.

Ο Μαντούρο ολοκλήρωσε την Παρασκευή το πρωί τον ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό. 

Ποιος είναι ο Μαντούρο;

Ο Μαντούρο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη σεζόν 2004-05.  Σχεδόν άμεσα, το 2005 χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας. Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν εκτίμησε την ικανότητα του νεαρού παίκτη να αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός και τον επέλεξε στην 23άδα των Οράνιε για το Μουντιάλ του 2006. 

Δύο χρόνια αργότερα, το 2008 ο Μαντούρο έφυγε από το Αμστερνταμ με προορισμό τη Βαλένθια.  Ο Ολλανδός έμεινε στο Μεστάγια για πέντε σεζόν συμπληρώνοντας 76 συμμετοχές. Ένα από τα highlights της καριέρας του στη Βαλένθια ήταν το πρώτο του γκολ με τις Νυχτερίδες. Το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σε αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα! 

Το 2012 ο Μαντούρο έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στη Σεβίλλη. Με την ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε 26 φορές (τις 16 ως βασικός).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)