Ποδόσφαιρο

15 Νοεμβρίου 2013 11:37

Το πρώτο βήμα για τη Βραζιλία

Με πίστη για την πρόκριση η Εθνική μας δίνει αυτή την ώρα την πρώτη μάχη κόντρα στη Ρουμανία για να πάρει το εισιτήριο για το Μουντιάλ.

-

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», οι διεθνείς μας θα επιχειρήσουν να πάρουν κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση και να μην επιτρέψουν στους Ρουμάνους να τρέφουν ελπίδες στον επαναληπτικό. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Εθνικής και θα δώσει βροντερό παρόν ως ο 12ος παίκτης της «γαλανόλευκης».

Σιγουριά για την πρόκριση εξέφρασε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα SportDay.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε τα αγωνιστικά του πλάνα, αλλά όλα δείχνουν πως θα προτιμήσει μία διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ορέστης Καρνέζης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα συμπληρώνουν οι Τοροσίδης και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Τζιόλης. Μπροστά τους θα είναι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης και αιχμή του δόρατος ο φορμαρισμένος Μήτρογλου.

Χωρίς φόβο και με επιθετικό προσανατολισμό αναμένεται να παραταχθεί η Ρουμανία. Ο Βίκτορ Πιτούρκα θα έχει τον γκολκίπερ Ταταρουσάνου στη διάθεση του και πιθανότατα θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία των αντιπάλων μας. Ρατ, Γκαρντός, Γκοϊάν και Ματελ θα συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Λάζαρ με τον Μπουρτσεάνου, μπροστά τους οι Μαξίμ, Νικολίτα και Τανάσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μαρικά. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο επιθετικός της Γκεντσλερμπιρλιγκί, Μπόγκνταν Στάνκου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα Ολιβέιρα Άλβες Γκαρσία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπερτίνο Κούνια Μιράντα και Χοσέ Τιάγκο Γκαρσίας Μπολίνιας Τρίγκο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)