Κοινωνία

Σήμερα 16:34

Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που σκότωσε τη θεία του

Οικονομικοί φαίνεται να ήταν οι λόγοι που "όπλισαν το χέρι" του καθ’ ομολογίαν δράστη. Το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί υπερασπιστικό υλικό, που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος που σκότωσε τη θεία του
-

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρoνος που κατηγορείται, ότι πυροβόλησε και σκότωσε την θεία του στο χωριό Περίβλεπτος Ιωαννίνων, μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά την απολογία ο κατηγορούμενος άνοιξε τα χαρτιά του και όπως δήλωσε ο Δικηγόρος του Βασίλης Γοργόλης αποκάλυψε τους λόγους, που τον οδήγησαν να βγει εκτός εαυτού, με συνέπεια να πυροβολήσει την 62χρόνη θεία του.

Οικονομικοί λόγοι φέρεται να όπλισαν το χέρι του και εκτιμάται ότι οι δυο τους είχαν συχνούς καβγάδες για τα χρήματα. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρο.

Ο ίδιος από την Παρασκευή 16 Αυγούστου, όποτε έγινε γνωστό το έγκλημα, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς που τον ενέκριναν.  Η Αστυνομική Διεύθυνση δε, είχε συλλέξει το όχημά του προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και να ελεγχθεί σχολαστικά από το Εγκληματολογικό.

Όταν ο 36χρονος συνειδητοποίησε πως ο κλοιός γύρω του στενεύει, άρχισε να ομολογεί την πράξη του.

Το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί υπερασπιστικό υλικό, που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σικελία: Ναυάγιο με νεκρό και αγνοούμενους (βίντεο)

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Πλημμύρες και προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση (εικόνες)

Γαλλία: Πυρκαγιά σε κάμπινγκ οδήγησε στην απομάκρυνση 3.000 παραθεριστών


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)