Κοινωνία

Σήμερα 20:07

Έγκλημα στα Ιωάννινα: Πότε θα απολογηθεί ο 38χρονος που σκότωσε την θεία του

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε δεξαμενή νερού που το είχε πετάξει μετά την πράξη του.

Έγκλημα στα Ιωάννινα: Πότε θα απολογηθεί ο 38χρονος που σκότωσε την θεία του
-


Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την θεία του, στο χωριό Περίβλεπτος Ιωαννίνων. Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρο που οδήγησε τον άντρα να πυροβολήσει την θεία του.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε δεξαμενή νερού που το είχε πετάξει μετά την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το epirusonline.gr, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 38χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις μέχρι που ομολόγησε το έγκλημά του. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι η θεία του του μιλούσε πολλές φορές με προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο παρότι την βοηθούσε συνέχεια. Αυτό συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, του έθιξε τον ανδρισμό του και εκείνος πάνω στα νεύρα του την πυροβόλησε θανάσιμα.

Ο 38χρονος, που ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας ότι την εντόπισε νεκρή, φαίνεται ότι κατά διαστήματα ζούσε μαζί της στο ίδιο σπίτι. Όλοι στο χωριό έπεσαν από τα σύννεφα όταν ο δράστης ομολόγησε καθώς ήταν ένα από τα ελάχιστα συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας που τη βοηθούσε από όταν επέστρεψε από την Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φούρνοι Ικαρίας: Φωτιά και μήνυμα εκκένωσης από το 112

Λωρίδα της Γάζας – Μπάιντεν: Πιο κοντά από ποτέ η επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)