Κοινωνία

15 Αυγούστου 2024 11:29 Τελευταία ενημέρωση : 15 Αυγούστου 2024 13:43

Πήλιο: Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα σε πάρκινγκ μετά από κατάρρευση δρόμου (εικόνες)

Πολλά αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο παρκινγκ καθώς ο δρόμος από αυτό υποχώρησε και δεν μμπορούν να εξέλθουν με ασφάλεια.

Πήλιο: Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα σε πάρκινγκ μετά από κατάρρευση δρόμου (εικόνες)
-

Εγκλωβισμένοι στις Μηλιές του Πηλίου μένουν τουρίστες που θέλησαν να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο σε έναν από τους διασημότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας, μετά την πτώση του δρόμου που οδηγεί στο πάρκινγκ.

Ο δρόμος προς την είσοδο του πάρκινγκ στις Μηλιές υποχώρησε και “έπεσε” ένα μεγάλο τμήμα του. Ο δρόμος βρισκόταν στον “αέρα” μετά τις πλημμύρες και στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις των κατοίκων για αποκατάσταση δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Το παράδοξο είναι πως ενώ ο δρόμος προς το πάρκινγκ παρέμενε κλειστός και απαγορευόταν η είσοδος, απομακρύνθηκαν οι απαγορευτικές κορδέλες και δόθηκε σε χρήση χωρίς να προηγηθούν έργα αποκατάστασης.

Το τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκινγκ, “έπεσε” στις 4 τα ξημερώματα, και το τμήμα που υποχώρησε “έσκασε” στο ρέμα.

Πήλιο - Μηλιές - κατάρρευση

Από τύχη δεν υπάρχουν ζημιές σε 15 παρκαρισμένα αυτοκίνητα εντός του οικοπέδου του πάρκινγκ, ενώ με το πρωτο φως της ημέρας οι ιδιοκτήτες ξενώνων αντίκρισαν την εικόνα της καταστροφής.

Πήλιο - Μηλιές - κατάρρευση

Η αστυνομία τοποθέτησε στις 7 το πρωι κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στο πάρκινγκ αλλά το πρόβλημα είναι να βγουν με ασφάλεια τα αυτοκίνητα που βρίσκονται παρκαρισμένα εντός.

Πήλιο - Μηλιές - κατάρρευση

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα γίνει μπάζωμα στον δρόμο σήμερα αλλά οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα. Οποιος ήθελε να ταξιδέψει σήμερα και να αναχωρήσει από τις Μηλιές παραμένει εγκλωβισμένος στο πάρκινγκ.

Πήλιο - Μηλιές - κατάρρευση

Πηγή: gegonota.news


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης βασίλισσα και στο Super Cup

Εορτολόγιο - Δεκαπενταύγουστος: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Γάζα: Επανέναρξη των συνομιλιών για κατάπαυση του πυρός

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)