Κοινωνία

26 Ιουλίου 2024 08:30

Amber Alert για την εξαφάνιση 12χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού.

Amber Alert για την εξαφάνιση 12χρονου
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 12χρονου στα Καμίνια του Πειραιά.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει τα εξής:

«Στις 23.07.2024 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στη περιοχή των Καμινίων , ο Ισμαήλ (ον) Χουσαίνι (επ), 12 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 25.07.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ισμαήλ (ον) Χουσαίνι (επ), έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλουζάκι ανοιχτό, μπεζ βερμούδα και παντόφλες. 

Amber Alert - Χουσαϊνί - Καμίνια

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ: Αφανίστε το Ιράν, αν με δολοφονήσουν

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονου

Πανελλήνιες - Βάσεις: Οι υψηλότερες, οι χαμηλότερες και οι περιζήτητες σχολές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)