Κοινωνία

Χθες 08:04 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 21:11

Άγιου Μελετίου: Φωτιά σε καφετέρια - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμών (βίντεο)

Πυκνοί καπνοί "έπνιξαν" την περιοχή με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν "μάχη" με τις φλόγες και να πραγματοποιούν απεγκλωβισμούς.

Άγιου Μελετίου: Φωτιά σε καφετέρια - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμών (βίντεο)
-

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περί τις 23.37, στον υπόγειο χώρο καφετέριας η οποία στεγάζεται σε πενταώροφο κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καεί το καφέ αλλά και το θέατρο που βρισκόταν κοντά. 

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από κατοίκους της οδού Αγίου Μελετίου για πυκνό καπνό να βγαίνει από τη στοά του Θεάτρου «Broadway (Μπρόντγουαιη)» στην Αθήνα. 

Δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα κτίρια, ωστόσο αναδυόταν πυκνός καπνός και μετά από πολύωρη "μάχη" η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Αγίου Μελετίου - Φωτιά

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε απεγκλωβισμούς ενοίκων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, ενώ κλήθηκε επίσης το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονταν μέχρι αργά -μέχρι τις 2.30 ήταν τουλάχιστον δέκα οι άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από το κτίριο, ενώ οι καπνοί επέμεναν να «αναβλύζουν» από το υπόγειο. Εν τέλει, με την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, και παρότι η εστία της φωτιάς ήταν σε δυσπρόσιτο σημείο στο υπόγειο της στοάς, αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μπουρίνια, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη

Μπάιντεν: Εγκατέλειψα για να σωθεί η Δημοκρατία

Εορτολόγιο - 25 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)