Κοινωνία

14 Ιουλίου 2024 19:49

Πλατεία Βικτωρίας: Το ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή και οι μαρτυρίες (βίντεο)

Ένα βιντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης στην πλατεία Βικτωρίας, εξασφάλισε ο ΑΝΤ1. Τι αναφέρουν για το περιστατικό αυτόπτες μάρτυρες.

Πλατεία Βικτωρίας: Το ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή και οι μαρτυρίες (βίντεο)
-

Της Αντιγόνης Θάνου

Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε πεθερό και γαμπρό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη πλατεία Βικτωρίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας ενώ στο σημείο έπεσαν και πυροβολισμοί από τους εμπλεκόμενους.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης.

ήταν λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί όταν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, στη πλατεία Βικτωρίας ένας άνδρας περπατάει στο δρόμο όταν ξαφνικά του επιτίθεται ο πεθερός του.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο νεαρός άνδρας να είναι στο πεζοδρόμιο και να δέχεται βίαια χτυπήματα στο πρόσωπο, το κεφάλι αλλά και στο σώμα του από τον πεθερό του.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1: "Το θύμα ο κύριος που φορούσε πράσινα περπατούσε εδώ 3ης Σεπτεμβρίου, φαινόταν οργισμένος και μιλουσε στο τηλ του έλα να με βρεις ειμαι εδώ βικτωρια κ μετα πο 2λεπτα πλησιαζει ένα κόκκινο ΙΧ και εκει που πάει να κατεβει κ οι δυο πιάνονται στα χέρια ο ενας μετα τον άλλο, το ξύλο που έπεσε ήταν πολύ οργισμένο".

Δευτερόλεπτα μετά, πλησιάζει ένας ακόμη άνδρας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατούσε στα χέρια του όπλο, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα και έπειτα με το κοντάκι του όπλου τον χτυπάει.

"Το θύμα το βαραγανε και οι δύο, κλωτσιες στο κεφάλι και απλά τον άφησαν να αιμορραγεί πάνω στο πεζοδρόμιο, του πέταξαν προσωπικά αντικειμενα στο πεζοδρομιο τον χτυπησαν και άλλο και μετά έφυγε", είπε ακόμη ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν μετέπειτα σοκάρουν. Οι εμπλεκόμενοι εξαφανίζονται από το σημείο , αφήνουν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος με τους περίοικους να τρέχουν ώστε να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό άνδρα

"Μετά από περίπου δύο λεπτά ήρθε ένα ακόμη άτομο με ένα τραβηγμένο πιστόλι στο χέρι, πυροβόλησε απλά μάλλον για εκφοβισμό στον αέρα", ανέφερε ακόμη ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Γκιουλέρ: Αναγκαία η “ειρηνευτική επιχείρηση” στην Κύπρο

Mεταναστευτικό: Δύο σκάφη στο Αιγαίο και δύο συλλήψεις διακινητών

Επεισόδια στην Λ. Αλεξάνδρας: Ποινικές διώξεις για την αιματηρή συμπλοκή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)