Κοινωνία

23 Ιουνίου 2024 16:20 Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2024 19:53

Revenge porn: Αστυνομικός κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε “πρώην” του για λόγους εκδίκησης

Τα ευρήματα τα οποία εντόπισαν οι συνάδελφοί του αξιωματικοί, όταν πραγματοποίησαν έλεγχο στην κατοικία του και τις ηλεκτρονικές του συσκευές. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Revenge porn: Αστυνομικός κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε “πρώην” του για λόγους εκδίκησης
-

Χειροπέδες σε 35χρονο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές έπειτα από καταγγελία για εκδικητική πορνογραφία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος του Αξιωματικού για την εν λόγω υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 35χρονου, Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για εκδικητική πορνογραφία.

Προηγήθηκε ενδελεχής διερεύνηση καταγγελίας, σχετικά με διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο), στο οποίο απεικονίζεται η γενετήσια ζωή γυναίκας.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε η εμπλοκή του ανωτέρω Αξιωματικού στην υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος του Αξιωματικού για την εν λόγω υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή».

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)