Γενικά

06 Οκτωβρίου 2018 09:26

Φωτιά ξέσπασε στο Γηροκομείο Αθηνών

Άμεση ήταν η επέμβαση των πυροσβεστών, που την έθεσαν υπό έλεγχο. Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” διακομίστηκαν έξι ηλικιωμένοι.

Φωτιά ξέσπασε στο Γηροκομείο Αθηνών
-

Συναγερμός σήμανε, τα ξημερώματα, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Γηροκομείο Αθηνών, επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Έξι άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, ενώ - σύμφωνα με την Πυροσβεστική - τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τα άλλα δυο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε θάλαμο του γηροκομείου.

Επί τόπου έσπευσαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, που κατάφεραν να αποτρέψουν την εξάπλωση της φωτιάς και να τη σβήσουν τελικά δύο ώρες αργότερα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: «Στις 00:45 σήμερα, η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για εκδήλωση  πυρκαγιάς σε δωμάτιο Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στον δήμο Αθηναίων του νομού Αττικής. Η  πυρκαγιά περιορίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στον χώρο εκδήλωσής της, ενώ έξι άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα.»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)