Γενικά

27 Οκτωβρίου 2017 16:42

ΚΑΤ: επιτυχής συγκόλληση χεριού σε ακρωτηριασμένη 20χρονη

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείο ΚΑΤ. Η κοπέλα είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα.

ΚΑΤ: επιτυχής συγκόλληση χεριού σε ακρωτηριασμένη 20χρονη
-

Με απόλυτη επιτυχία συγκολλήθηκε, στις 25 Οκτωβρίου, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, το χέρι μιας 20χρονης κοπέλας.

Η ίδια είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, από όπου και πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή της.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Άνω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

Για τον λόγο αυτό, η Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ.

"Το Νοσοκομείο ΚΑΤ, που εφημερεύει καθημερινά έχει παράδοση και εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων και δύσκολων τραυματολογικών περιστατικών. Παράλληλα, επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Εκ μέρους όλων των Εργαζομένων του ΚΑΤ, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στη νεαρή ασθενή", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διοικητής του ΚΑΤ, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)