Γενικά

22 Οκτωβρίου 2017 09:58

Πήλιο: Μία τραυματίας και σοβαρές υλικές ζημιές από πτώση πλάτανου (φωτό)

Από την προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ενώ διεκόπη για αρκετή ώρα η κυκλοφορία. Ενδεικτικές της καταστροφής οι εικόνες από το σημείο.

Πήλιο: Μία τραυματίας και σοβαρές υλικές ζημιές από πτώση πλάτανου (φωτό)
-

Δεύτερο πλήγμα μέσα σε λίγα 24ωρα δέχθηκε η Πορταριά όταν το βράδυ του Σαββάτου έπεσε ο πλάτανος της πλατείας, προκαλώντας μεγάλο θόρυβο και τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Πάντως άγιο είχε και διερχόμενος οδηγός, ο οποίος μόλις πέρασε από το σημείο έσπασε ο τεράστιος πλάτανος κόβοντας μάλιστα καλώδιο ρεύματος της ΔΕΗ και βυθίζοντας στο σκοτάδι κάποια καταστήματα και σπίτια, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε.

Όπως αναφέρει το pagasitikosnews.com, στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και συνεργεία του Δήμου Βόλου προκειμένου να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ επικράτησε πανικός, διότι η ατμόσφαιρα μύριζε υγραέριο και κάποιοι φοβήθηκαν για τυχόν έκρηξη.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες της Πορταριάς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα 24ωρα, μετά την πρόσφατη έκρηξη σε ταβέρνα της πλατείας.

Πλάτανος - Πορταριά

Πλάτανος - Πορταριά

Πλάτανος - Πορταριά

Πλάτανος - Πορταριά


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)