Γενικά

05 Σεπτεμβρίου 2017 10:55

Σοκ: 4χρονος ανασύρθηκε νεκρός στις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Πώς συνέβη η τραγωδία. Συγκλονισμένος ο Κώστας Γιαννόπουλος δηλώνει στον ΑΝΤ1 "αισθάνομαι σαν να έχασα άλλο ένα παιδί μου".

Σοκ: 4χρονος ανασύρθηκε νεκρός στις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού”
-

Απίστευτη τραγωδία με θύμα ένα 4χρονο αγόρι σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού" στην Αρχαία Κορινθία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο αγόρι έπεσε μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων. Στο σημείο βρισκόταν συνεργείο καθαρισμού του φρεατίου όταν το παιδί ξέφυγε και έπεσε μέσα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, η οποία ύστερα από μεθοδική επιχείρηση, απεγκλώβισε τον 4χρονο, ο οποίος όμως δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας.

Χαμόγελο του Παιδιού - Κόρινθος

Στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού" διαμένουν άλλα 37 παιδιά από 3 ετών 24 ετών, ενώ την ώρα του δυστυχήματος υπήρχαν οκτώ άτομα προσωπικό.

Αρχαία Κόρινθος - αγοράκι - φρεάτιο - Χαμόγελο του Παιδιού

Συγκλονισμένος δηλώνει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος στο άκουσμα της τραγικής είδησης έφθασε στην Κορινθία. «Τα παιδιά ήταν μέσα στην τραπεζαρία, προκειμένου να απομακρυνθούν από το βόθρο. Ένα παιδάκι 3.5 ετών έφυγε από το χώρο και παρά την άμεση αντίδραση του προσωπικού, δεν το πρόλαβαν και εκείνο έπεσε μέσα στον τροφοδότη» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι ο μικρός βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, καθώς είχε απομακρυνθεί από ένα ακατάλληλο περιβάλλον. "Είναι σαν να έχασα ένα δεύτερο παιδί μου" είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Αρχαία Κόρινθος - αγοράκι - φρεάτιο - Χαμόγελο του Παιδιού

Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν από την αστυνομία η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων. Τα πέντε άτομα είχαν συλληφθεί αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. Όπως έγινε γνωστό ο εισαγγελέας δεν τους άσκησε δίωξη, ωστόσο διέταξε προκαταρκτική εξέταση. 

Αρχαία Κόρινθος - αγοράκι - φρεάτιο - Χαμόγελο του Παιδιού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)