Γενικά

25 Μαΐου 2017 16:40

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της μεσίτριας

Και δεύτερη ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο άψυχο σώμα της μεσίτριας. Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της μεσίτριας
-

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 36χρονης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στον ΑΝΤ1 στο άψυχο κορμί της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η ουσία που βρέθηκε στο κορμί της είναι το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. Το φάρμακο εντοπίστηκε στο αίμα και τα ούρα της άτυχης 36χρονης. 

Σύμφωνα με την δικηγόρο, το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η άτυχη γυναίκα εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για την διενέργειά τους, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων, δηλαδή της προποφόλης και του fentanyl.

Παράλληλα, η δικηγόρος τονίζει πως η ύπαρξη αυτού του φαρμάκου στο άψυχο κορμί της μεσίτριας  καταδεικνύει τη αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, όπως αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα και την Κυρία ανακρίτρια.

Σήμερα πάντως ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης βρέθηκε στο νοσοκομείο που σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα των 3 παιδιών έχασε την ζωή της. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)