Παιδεία-Θρησκεία

07 Μαΐου 2017 13:42

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Απόστολος Γκλέτσος

Η απόφαση που εξόργισε τον δήμαρχο Στυλίδας και το δριμύ κατηγορώ του κατά της τρόικας και των μνημονίων.

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Απόστολος Γκλέτσος
-

 

Απεργία πείνας έχει ξεκινήσει ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα, διαμαρτυρόμενος για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Η απόφαση ανακοινώθηκε πριν από 2 εβδομάδες και ο κ. Γκλέτσος μετά τη διαμαρτυρία του είχε πάρει τη διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία.

Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Ο κ. Γκλέτσος δήλωσε πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται οι 16 μαθητές που πλήττονται από την απόφαση αυτή, καθώς υποχρεώνονται να διανύσουν 60 χιλιόμετρα για να δώσουν εξετάσεις.

«Καμία τρόικα και κανένα μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απεργία πείνας - Απόστολος Γκλέτσος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)