Αστυνομικό Δελτίο

20 Οκτωβρίου 2016 18:02

Πήδηξε από το μπαλκόνι ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών έψαχνε το σπίτι της

Βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών.

Πήδηξε από το μπαλκόνι ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών έψαχνε το σπίτι της
-

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η απονενοημένη ενέργεια μίας 49χρονης στη Λάρισα, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου πολυκατοικίας την ώρα που αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνα στο διαμέρισμά της.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Τετάρτης, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου έμεινε η 49χρονη μαζί με μία 55χρονη, έπειτα από τηλεφωνική κλήση της πρώτης για μεταξύ τους επεισόδιο. Κατά την παραμονή τους εκεί, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες καθώς και ποσοτήτων κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με την παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη, χωρίς προφανή αιτία, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παραπάνω έρευνα, καθώς και σε άλλες δύο οικίες και σε αυτοκίνητο της 55χρονης, κατασχέθηκαν:

  • 5 καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά 2.553 γραμμάρια κάνναβης,
  • 894,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 204 γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης,
  • 145,5 ναρκωτικά δισκία και
  • μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)