Γενικά

29 Ιανουαρίου 2016 14:11

“Βρικόλακας”: Βίντεο του Κέντρου Ζωής για το στιγματισμό όσων ζουν με τον ιό HIV

Το σποτ έχει στόχο να γνωρίσει τον ιό στον κόσμο προκειμένου να διαπιστώσει πως μεταδίδεται και πως μπορεί να προφυλαχθεί.

“Βρικόλακας”: Βίντεο του Κέντρου Ζωής για το στιγματισμό όσων ζουν με τον ιό HIV
-

Με ένα σποτ που μιλά για τον HIV, το Κέντρο Ζωής, κλείνοντας φέτος 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και υποστήριξης των ανθρώπων που ζουν με τον ιό, επιδιώκει να κάνει τον κόσμο να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος απομόνωσης των οροθετικών.

Το βίντεο έχει τίτλο «Βρικόλακας» και το βασικό του μήνυμα είναι: «Αν δεν σκοπεύεις να του πιεις το αίμα δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι».

Στόχος του είναι να προσκαλέσει τον κόσμο να γνωρίσει τον ιό HIV, το πώς μεταδίδεται, πώς προφυλάσσεται κανείς και να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να στιγματίζουμε τους οροθετικούς.

Ο HIV δεν μεταδίδεται από κοινωνικές επαφές (αγκαλιά, χειραψία, φιλί ), την καθημερινή συναναστροφή στο σπίτι, στην εργασία, στο σχολείο, στο θέατρο κ.λπ., ούτε από την τουαλέτα, τα ρούχα, τα είδη οικιακής χρήσης, την θάλασσα ή την πισίνα, τα ζώα ή τα έντομα, εξηγεί το Κέντρο Ζωής.

Κέντρο Ζωής - video spot - Βρικόλακας - HIV - AIDS

Κέντρο Ζωής - video spot - Βρικόλακας - HIV - AIDS

Την παραγωγή του video spot έκανε η Filmiki Productions σε σκηνοθεσία των The Core.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)