Γενικά

02 Ιανουαρίου 2016 18:45

Αύριο η ημερίδα για “Σπουδές στις ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία”

Αυξημένο ενδιαφέρον για την ημερίδα που πραγματοποιείται αύριο στο ΟΑΚΑ. Σε ποιούς απευθύνεται...

Αύριο η ημερίδα για “Σπουδές στις ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία”
-

Το College Star Agency σε συνεργασία με το Performance22 πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα "Σπουδές στις ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία".

Η ημερίδα πραγματοποιείται αύριο με ώρα έναρξης 11.00 στις εγκαταστάσεις του «Performance22» εντός των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

Κύριο μέλημα του College Star Agency είναι μέσα από την εν λόγω ημερίδα να γίνει μια σύντομη παρουσίαση του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος και της σχέσης του με τον αθλητισμό. Επίσης, θα ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Η ημερίδα απευθύνεται τόσο στις οικογένειες αθλητών γεννημένων κυρίως 1996 έως και 2000, που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αμερικανικό κολλέγιο ή πανεπιστήμιο με αθλητική υποτροφία, όσο και σε προπονητές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις δυνατότητες σπουδών στις ΗΠΑ, με σκοπό να ενημερώσουν και να βοηθήσουν στο μέλλον τους αθλητές τους να αξιοποιήσουν την ευκαιρία αυτή. Παράλληλα, αφορά παράγοντες ομάδων, για τον ίδιο λόγο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 6217500.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)