Γενικά

14 Ιουλίου 2015 16:59

Η «Αποστολή» στέλνει επισιτιστική βοήθεια σε νησιά του Αιγαίου

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα διανείμει υγειονομικό υλικό και τρόφιμα σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

-



Το θέμα της παροχής επισιτιστικής βοήθειας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ήταν το βασικό θέμα της σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο της Λήμνου και στην οποία συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο Έπαρχος Λήμνου, κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης.

Η Περιφερειάρχης, ζήτησε από τον κ. Δήμτσα να διαβιβάσει στον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τις θερμές της ευχαριστίες για τη βοήθεια σε υγειονομικό υλικό και τρόφιμα που διανέμει η «Αποστολή» σήμερα και αύριο στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)