Γενικά

18 Μαΐου 2015 14:16

Μεγάλη φωτιά στο ρέμα Χαλανδρίου

Στάχτη έγινε το θέατρο Ρεματιάς από την φωτιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική. Ένα γκαζάκι εντοπίστηκε στο σημείο της πυρκαγιάς.

-

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στις 14.55 στη Ρεματιά Χαλανδρίου και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στάχτες το Θέατρο Ρεματιάς, κοντά στον Προφήτη Ηλεία.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 10 οχήματα της πυροσβεστικής με 30 άνδρες του Σώματος.

Στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά εντοπίστηκε ένα γκαζάκι και οι αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να πρόκειται για εμπρησμό.



Οι κάτοικοι βλέποντας την φωτιά να πλησιάζει τα σπίτια τους βγήκαν έντρομοι στο δρόμο, ενώ άρχισαν  να ρίχνουν νερό με τα λάστιχα.

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικράτησε στην περιοχή την ώρα που η φωτιά ήταν σε εξέλιξη.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)