Γενικά

14 Μαΐου 2015 09:30

Στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας ο Αρχιεπίσκοπος για να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα

«Τα πολλά λόγια έφτασαν τον τόπο εδώ που έφτασε», το "μήνυμα" Ιερώνυμου. Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν προσκυνήσει ως τώρα.

-

Το ναό της Αγίας Βαρβάρας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα.

Η Ελλάδα υποδέχτηκε το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας με τιμές αρχηγού κράτους, υπό τους ήχους της μπάντας της φιλαρμονικής του Στρατού και του Ναυτικού, ενώ μετά την παραλαβή του από το μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαο, το λείψανο μεταφέρθηκε στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας με αυτοκινητοπομπή. 

Καθημερινά πλήθος κόσμου συρρέει στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας για να προσκυνήσει. 

Αναφορά στη συγκέντρωση φαρμάκων που γίνεται έξω από το Ναό της Άγιας Βαρβάρας έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε δηλώσεις του έξω από τον ναό της Αγίας Βαρβάρας. «Μαζί με το προσκύνημα έχουμε και σωρεία φάρμακων εδώ. Η αγορά φάρμακων είναι δύσκολη σε αυτή την εποχή», είπε ο κ. Ιερώνυμος.



Ο αρχιεπίσκοπος απάντησε και στην κριτική που έγινε για την μεταφορά του σκηνώματος στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, λέγοντας ότι ακούγονται πολλά λόγια από πολλούς επίσημους και μη, που θα τα κρίνει η ιστορία. «Ο τόπος έχει ανάγκη από λόγο και όχι λόγια. Τα πολλά λόγια τον έφτασαν εδώ που έφτασε», συμπλήρωσε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)