Γενικά

05 Μαΐου 2015 10:59

Φωτογραφίες της Άννυ στην αγκαλιά του πατέρα της που την δολοφόνησε

Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Άννυ σοκάρουν το πανελλήνιο. Δείτε τον πατέρα – κτήνος που σκότωσε το παιδί του.

-

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την τραγική κατάληξη που είχε το θρίλερ της «εξαφάνισης» της 4χρονης Άννυ, την οποία όπως αποκαλύφθηκε σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας.

Ο 27χρονος Σάββας συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είχε σχέση με την «εξαφάνιση» της κόρης του. 

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες που είδαν το φως για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την μικρή Άννυ προκαλούν σοκ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την τεμάχισε, στην συνέχεια την έβρασε και μετά πέταξε τα κομμάτια του κορμιού της σε κάδους απορριμμάτων.



Χαρακτηριστικό είναι πως δήλωσε στον δικηγόρο του: «Τι είναι αυτά που μου λένε; Ότι εγώ σκότωσα και τεμάχισα το παιδί μου;».

Πολλές φωτογραφίες του 27χρονου τέρατος που δολοφόνησε την 4χρονη κορούλα του είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.



Περισσότερες πληροφορίες θα έλθουν στο φως σήμερα, αφού η αστυνομία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση, ωστόσο από τις Αρχές εκφράζονται φόβοι πως η σορός της άτυχης μικρής δεν θα βρεθεί ποτέ.



Στην αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος, με θύμα την 4χρονη Άννυ από τη Βουλγαρία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κατάθεση του Βούλγαρου φίλου, στον οποίο κάτι είχε αποκαλύψει ο 27χρονος Σάββας, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, όταν πήγε στη Βουλγαρία.



Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως αποκάλυψαν στο Πρωινό ΑΝΤ1, τόσο ο ο δικηγόρος της όσο και ο ψυχίατρος και γιατρός της Δημήτρης Σούρας.


 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)