Γενικά

11 Δεκεμβρίου 2014 09:00

Νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος στο Κιλκίς

Λίγη ώρα μετά τον πρώτο αγνοούμενο στον Γαλλικό Ποταμό, εντοπίστηκε ο δεύτερος αγνοούμενος στο Κιλκίς.

-

Περίπου στις 9:00 εντοπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος στο Κιλκίς. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε εντοπιστεί και το τπώμα του άνδρα που αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης στον Γαλλικό Ποταμό.

Ο πρώτος άνδρας είχε παρασυρθεί από τα νερά του Γαλλικού Ποταμού, το απόγευμα της Τετάρτης. Αρχικά εγκλωβίστηκε σε σημείο, από το οποίο επί μισή ώρα συνομιλούσε με αστυνομικούς.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας κρατιόταν από σταθερό σημείο, όμως μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική στο σημείο, είχε παρασυρθεί από τα φουσκωμένα νερά του ποταμιού.

Ο δέυτερος άνδρας διέσχιζε ρέμα, στην περιοχή Άσπρο, στο Κιλκίς, με ταξί από τα Σκόπια, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε μέσα στα νέρα. Ο οδηγός του ταξί, κατάφερε να βγει από αυτό άμεσα, ενώ ο έλληνας επιβάτης - συνοδηγός, βγήκε και στάθηκε σε ξέρα, από όπου και παρασύρθηκε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν είχαν αίσιο τέλος, αφού λίγο πριν τις 9:00 βρέθηκε νεκρός σε 15 μέτρα απόσταση από το σημείο από όπου και εξαφανίστηκε.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)