Γενικά

01 Νοεμβρίου 2014 19:32

Ένας χρόνος από τη δολοφονία των μελών της ΧΑ, Καπελώνη και Φουντούλη

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

-


Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Μέλη της Χρυσής Αυγής με μαύρα ρούχα και δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν, υπό τον ήχο τυμπάνων, στον τόπο της δολοφονίας, όπου κατέθηκαν λουλούδια και κεριά.

«Η θυσία των παλικαριών είναι πολύ βαριά και θέλω να συνεχίσω για όλα αυτά που πίστευε το παιδί μου », είπε ο πατέρας του Γιώργου Φοντούλη και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Αντιθέτως, η οκογένεια Καπελώνη, με αίτημά της στις δικαστικές αρχές έχει ζητήσει να απαγορευτεί στη Χρυσή Αυγή να "καπηλεύεται" το όνομα του δολοφονηθέντος γιού τους.




Σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από τα γραφεία της ΧΑ είχαν παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν πορεία διαμαρτυρίας αντιφασιστών που είχαν συγκεντρωθεί στους σταθμους του ΗΣΑΠ σε Ηράκλειο και Μαρούσι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)