Αστυνομικό Δελτίο

24 Ιουνίου 2014 17:42

Αυτός είναι ο σατανιστής της Γλυφάδας

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 22χρονου σατανιστή της Γλυφάδας που σόκαρε το πανελλήνιο.

-



Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 22χρονου σατανιστή που σκότωσε με απίστευτη βαρβαρότητα μία 41χρονη άστεγη στην Γλυφάδα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου του Τηλεμάχου και της Σταυρούλας, που γεννήθηκε το 1992 στο Μαρούσι Αττικής.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)