Αστυνομικό Δελτίο

24 Μαρτίου 2014 07:00

Εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού στη ΔΟΥ Κορυδαλλού

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από την Δ.Ο.Υ. Κορυδαλλού.

-

Του Σπύρου Λεβειδιώτη

Άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα Zougla.gr και στο Mega Channel στις 23:22 και 23:31 και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην ΔΟΥ Κορυδαλλού. 

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο απέκλεισαν την κυκλοφορία στην οδό Θεσπιαίων έξω από την εφορία και παράλληλα ενημέρωναν τους κατοίκους να παραμείνουν στα διαμερίσματά τους και να απομακρυνθούν από τα παράθυρα 

Εντοπίστηκε ένας μαύρος σάκος στην είσοδο της εφορίας όπου στη συνέχεια αφού οι πυροτεχνουργοί διαπίστωσαν πως δεν υπήρξε έκρηξη προχώρησαν σε διάσπαση του περιεχομένου του σάκου με τη βοήθεια ενός ειδικού ρομποτικού οχήματος. 

Μετά την ελεγχόμενη έκρηξη εντοπίστηκε στο εσωτερικό του σάκου ποσότητα εκρηκτικής ύλης, η οποία ξεπερνά τα 5 κιλά, ρολόι, και καλώδια.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αστυνομικοί ελπίζουν πως μπορούν να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA

Στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)