Δικαιοσύνη

24 Φεβρουαρίου 2014 17:00

ΕΔΕ σε βάρος του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή

ΕΔΕ σε βάρος εν ενεργεία αστυνομικού ο οποίος παρουσιάστηκε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή.

-

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος έλαβε μέρος σε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, διατάχθηκε από το αρχηγείο της Αστυνομίας.

Η ΕΔΕ διατάχθηκε λόγω των δηλώσεων του αστυνομικού, στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ως υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή, που υπάρχουν σε σχετικό βίντεο.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, το τηλεοπτικό υλικό, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα υποβληθεί στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στην Κρήτη με το κόμμα της Χρυσής Αυγής και εν ενεργεία αστυνομικός, Γιώργος Σπυρόπουλος, ήταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη και παρά την απομάκρυνσή του, παρέμεινε πιστός στη Χρυσή Αυγή.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Σπυρόπουλου:

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία τονίζει: «Οι υπάλληλοι του Δένδια διέταξαν ΕΔΕ για τον εν ενεργεία αστυνομικό για την ομιλία του κατά την επίσημη παρουσίαση του ψηδοδελτίου. Εάν δεν είναι αυτό πολιτική δίωξη, τότε τι είναι;».

Και όλα αυτά την ώρα που αίσθηση προκαλεί ο ναζιστικός χαιρετισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)