Αστυνομικό Δελτίο

17 Νοεμβρίου 2013 17:55

Στο μικροσκόπιο η προκήρυξη των Μαχόμενων Λαϊκών Επαναστατικών Δυνάμεων

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο.

-

Για παλιούς συντάκτες προκηρύξεων οι οποίοι έχουν συμπράξει με νεότερα εκτελεστικά μέλη κάνει λόγο η Αντιτρομοκρατική, η οποία αναλύει την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της δολοφονικής επίθεσης κατά μελών της Χρυσής Αυγής, πριν από 17 ημέρες.

Την προκήρυξη των 18 σελίδων υπογράφει η οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά.

Οι συντάκτες της χαρακτηρίζουν τις εκτελέσεις των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλεξάνδρου Γέροντα στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ως αντίποινα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.

Όπως, μάλιστα, γράφουν, χτύπησαν απλά μέλη και όχι βουλευτές ή ανώτερα στελέχη της, για να δείξουν ότι δεν υπάρχει ελαφρυντικό σε όποιον προσεγγίζει την Χρυσή Αυγή, και όποιος το κάνει στο εξής, θεωρείται συνυπεύθυνος.

Για τον τρόπο που επέλεξαν να χτυπήσουν λένε ότι πρόκειται για παραγγελία του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι μόνο με σφαίρες θα σταματήσει η δράση της.

Η προκήρυξη εστάλη στην ιστοσελίδα Ζούγκλα.gr. Άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της ιστοσελίδας, χθες το απόγευμα, λέγοντας ότι στο Μνημείο Πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος ο οποίος περιέχει ένα στικάκι με την προκήρυξη. Συντάκτης της ιστοσελίδας πήγε στο σημείο όπου βρήκε το φάκελο και το usb το οποίο παραδόθηκε στην Αντιτρομοκρατική.

Η προκήρυξη, όπως ήταν φυσικό, εξόργισε τους συγγενείς των θυμάτων. Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, που μίλησε στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τους δράστες αδίστακτους και αμετανόητους και ζήτησε τη θανατική τους καταδίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΔΩ -

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)