Γενικά

04 Νοεμβρίου 2013 08:12

Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας του Γέροντα

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά την επίθεση που δέχθηκε στο Νέο Ηράκλειο.

-

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, η πίεσή του ανεβαίνει, η καρδιακή του λειτουργία ενδυναμώνεται, ενώ εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγεία του.

Οι γιατροί έχουν ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια σταδιακής αποσωλήνωσης του Αλέξανδρου Γέροντα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη. Μάλιστα, ενδέχεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη να αρχίσει ο ασθενής να δέχεται φαγητό από το στόμα.

Αυτό που φοβούνται πλέον οι γιατροί είναι οι μετατραυματικές λοιμώξεις, η πιθανότητα δηλαδή να γίνει μια επιμόλυνση του οργανισμού με κάποιο μικρόβιο που θα περάσει στο αίμα και θα προκαλέσει στον Αλέξανδρο υψηλό πυρετό. Σε κάθε περίπτωση ο οργανισμός του Αλέξανδρου, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες του, κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει μέχρι στιγμής.

Η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα συγκλόνισε με όσα είπε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ευχήθηκε να βγει γρήγορα ο γιός της από τη μηχανική υποστήριξη και ζήτησε ομοψυχία και ενότητα.

Ο γιατρός του Αλέξανδρου μιλάει για ένα θαύμα, καθώς η σφαίρα πέρασε δίπλα από την καρδιά. Τονίζει επίσης ότι όσο είχε τις αισθήσεις του, αναζητούσε τον μικρό του γιό. Κάτι που ίσως του έδωσε δύναμη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)