Πολιτική

Χθες 17:25

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη Πολιτική Γραμματεία απόψε

Η σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε για απόψε το βράδυ.

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη Πολιτική Γραμματεία απόψε
-

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τις αναταράξεις μετά την Κέντρική Επιτροπή και την πρόταση μομφής που οδηγεί σε νέες εκλογές για την ηγεσία του κόμματος. 

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, στις 8 το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, την σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 20:00 αποφάσισε εκτάκτως σήμερα η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου με αντικείμενο κατά πληροφορίες το κλίμα αμφισβήτησης της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Είναι ενδεικτικό πως πέντε λεπτά πριν τις 17:30 ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα τα περισσότερα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας προκειμένου να προσέλθουν στην Κουμουνδούρου και ενώ επόμενη Πολιτική Γραμματεία είχε προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για το αν θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν με αγωνία υποστηρικτές αλλά και αντίπαλοι προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε:

  • Έκτακτο Συνέδριο 1-3 Νοεμβρίου
  • Εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής 24 Νοεμβρίου
  • Β’ γύρος εκλογών 1 Δεκεμβρίου

Τα σενάρια «δίνουν και παίρνουν» με τα στελέχη που πρωτοστάτησαν στην έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη να σχολιάζουν δεικτικά το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος.

Είτε ιδρύοντας  νέο κόμμα, είτε επαναθέτοντας υποψηφιότητα για την για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως ενεργός παραμένει στο πολιτικό πεδίο ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έδωσε εντολή στο επιτελείο και τους υποστηρικτές του για επανέναρξη πολιτικής δραστηριότητας και μάλιστα θέση σε εγρήγορση.

Ειδήσεις σήμερα:

Παράσυρση - Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον οδηγό που “είχε πιεί ένα τσίπουρο”

Τουρκικό ΥΕΘΑ: Η συνεργασία ΗΠΑ - Κύπρου υπονομεύει τους Τουρκοκύπριους

Λύτρας: Η αποφυλάκιση, η νέα “συγγνώμη” και οι όροι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)