Γενικά

08 Ιουνίου 2018 09:57

Φίλης: ο Κουφοντίνας κινδυνεύει να πεθάνει

Δεν μπορεί η πολιτεία να είναι εκδικητική απέναντι σε κρατουμένους, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα λυγίσουν τον πατέρα μου, δήλωσε ο Έκτορας Κουφοντίνας.

Φίλης: ο Κουφοντίνας κινδυνεύει να πεθάνει
-

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, επεσήμανε τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που βρίσκεται σε απεργία πείνας.

 «Κινδυνεύει ένας απεργός πείνας να πεθάνει. Διάβασα την έκθεση της αρμοδίου γιατρού. Ο Κουφοντίνας αυτό που ζητεί είναι να μην εξαιρεθεί από το νόμο, να μην μπορεί να παίρνει άδειες» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως συμπλήρωσε, «άλλο τι γινόταν τότε και καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια για τις πράξεις τους και άλλο σήμερα τι δικαιώματα έχουν ως πολίτες φυλακισμένοι . Εγώ είμαι υπέρ του να εφαρμοστεί ο νόμος».

«Δεν μπορεί να δίνει η πολιτεία το δικαίωμα να μιας εκδικητικής τακτικής απέναντι στους κρατουμένους» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός αναρωτώμενος «δεν ξέρω ποιος θα πάρει την ευθύνη αν του συμβεί κάτι κακό», δήλωσε ο κ. Φίλης στο «ΘΕΜΑ 104,6».

«Άλλωστε ο ίδιος Κουφοντίνας δεν είναι από τους ανθρώπους που θα υποχωρήσουν εύκολα. Το ξέρουμε, βεβαίως, εκτελεστής ήταν» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Στην απεργία πείνας του πατέρα του, αναφέρθηκε σε ανάρτηση του στο Facebook, ο γιός του Έκτορας, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να λυγίσουν τον πατέρα του, αυτοί που υπέγραψαν και παρέδωσαν τα πάντα.

Έκτορας Κουφοντίνας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)