Βουλή

13 Μαρτίου 2018 18:46

Νέα στοιχεία στην Προανακριτική της Βουλής για την Novartis

Απο ποιές έρευνες προήλθαν τα νέα δεδομένα. Τι θα υποστηρίξει ενώπιον της Επιτροπής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Νέα στοιχεία στην Προανακριτική της Βουλής για την Novartis
-

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Novartis έφθασαν στα χέρια των βουλευτών που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά είναι έγγραφα και CDs, πιθανότατα ευρήματα από τον έλεγχο στους υπολογιστές της φαρμακευτικής εταιρίας.

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ζητά να κληθούν ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, η σημερινή πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος, Suzanne Kohout, καθώς και οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Εν τω μεταξύ, η σημερινή κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου θα καθυστερήσει, καθώς θα προηγηθεί η συζήτηση για διαδικαστικά ζητήματα.

ΒΟΥΛΗ - ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

Ο κ. Βενιζέλος καταθέτει ύστερα από δικό του αίτημα προκειμένου να αναπτύξει τις ενστάσεις του για ακυρότητα της διαδικασίας. Στην τελευταία του επιστολή κάνει λόγο για πολιτική σκευωρία από την πλειοψηφία και ζητά τη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης, ακόμη και το αδίκημα της απιστίας που έχει παραγραφεί και να κληθούν να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)