Βουλή

26 Οκτωβρίου 2017 12:49

Λοβέρδος: δεν μπορεί να μετατραπεί η χώρα σε “Άγρια Δύση”

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή για τον “Ρουβίκωνα”. Κόντρα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΣΥ με την Παπανάτσιου για τα μειωμένα έσοδα.

Λοβέρδος: δεν μπορεί να μετατραπεί η χώρα σε “Άγρια Δύση”
-

Την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης στην έφοδο μελών του “Ρουβίκωνα” στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στη Βουλή.

«Η χώρα και πολιτικά και γεωγραφικά μπορεί να είναι ενταγμένη στο ΝΑΤΟ και να ανήκει στη Δύση, αλλά δεν πρέπει να μετατραπεί σε… Άγρια Δύση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση με αφορμή την υστέρηση εσόδων. «Έχετε αφαιμάξει τα μεσαία στρώματα και πάλι δεν τα καταφέρνετε», είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η Υφυπουργός Οικονομικών απέρριψε τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης για υστέρηση εσόδων 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017.

ΒΟΥΛΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

Η κ. Παπανάτσιου παραδέχθηκε ότι υπάρχουν μειωμένα έσοδα που οφείλονται στον μειωμένο συντελεστή ορισμένων κατηγοριών εργαζομένων, εκτίμησε ωστόσο, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στα έσοδα για το 2017.

Σύμφωνα με την ίδια, για το 2017 συμφωνήθηκε το πλεόνασμα και θα δοθεί και κοινωνικό μέρισμα στις ομάδες που το έχουν ανάγκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)