Κόμματα

25 Νοεμβρίου 2016 13:45

Εκτός Ένωσης Κεντρώων ο Γιώργος Καρράς

Ανεξάρτητος βουλευτής είναι πλέον, ο Γιώργος Καρράς. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης του και το σχόλιο του Β. Λεβέντη

Εκτός Ένωσης Κεντρώων ο Γιώργος Καρράς
-

"Κεραυνός εν αιθρία" έπεσε στην ολομέλεια της Βουλής, μετά την ανακοίνωση του προεδρεύοντος για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Καρρά.

Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη με επιστολή του στο προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Η επιστολή του, στην οποία δεν αναφέρονται οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης, αναγνώστηκε στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα.

Κύκλοι το κόμματος σχολίαζαν πως ο τέως βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων είχε προστριβές με στελέχη, την απομάκρυνση των οποίων ζητούσε από τον Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καρρά τα στελέχη αυτά τον υπονόμευαν.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος σχολιάζοντας την αποχώρησή του δήλωσε πως «όταν φεύγει η αρρώστια ψηλώνει το δέντρο».

Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αριθμεί οκτώ μέλη.

Αυτόνομη πορεία δεσμεύεται ότι θα ακολουθήσει ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιώργος Καρράς, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων. 

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του αναφέρει συγκεκριμένα: 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ με τις όποιες δυνάμεις μου για το καλό του τόπου.

Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι, ότι θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας.

Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)