Βουλή

24 Οκτωβρίου 2016 23:15

Κόντρα στη Βουλή για το προσφυγικό

«Άναψαν» τα αίματα στη Βουλή μετά τις καταγγελίες Βουδούρη για το προσφυγικό. Τι απαντά ο Γιάννης Μουζάλας στα περί κακοδιαχείρισης;

Κόντρα στη Βουλή για το προσφυγικό
-

Καυγάς άναψε στη Βουλή με αφορμή τις καταγγελίες Βουδούρη για κακοδιαχείριση και απευθείας αναθέσεις στο προσφυγικό, με τον Γιάννη Μουζάλα να απορρίπτει τις κατηγορίες και να υπαινίσσεται ότι ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας προέβη σε αυτές γιατί είχε ψαλιδισμένες αρμοδιότητες.

"Και εμένα με έχει καταγγείλει εφημερίδα ότι ήμουν ντυμένη νυφούλα σε gay πάρτι, θα με βάλετε να σας απαντήσω και γι’ αυτό επειδή γράφουν οι εφημερίδες;", αναρωτήθηκε όταν ο Δημήτρης Κυριαζίδης από τη ΝΔ φώναξε ότι τα γράφουν αυτά οι εφημερίδες.

Ο Γιάννης Μουζάλας απαντώντας στην κριτική των βουλευτών της ΝΔ κατά τη διάρκεια επερώτησης τους για το προσφυγικό, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με μια φοβερή λαχτάρα αρπάζει πράγματα, πλίνθους και κέραμους ατάκτους ερριμένους, για να ρίξει στον ΣΥΡΙΖΑ και να πέσει.

"Έτσι δεν θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ", σχολίασε και έκανε γνωστό πως βρήκε θετική ανταπόκριση στο ΕΛΚ αλλά και στον Μάρτιν Σουλτς η πρότασή του για  δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού προσφύγων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)