Κόμματα

10 Νοεμβρίου 2015 23:57

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ έχει χάσει την πυξίδα της

Σύμφωνα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι η ιδεολογία της, αλλά η παρέκκλιση από αυτή.

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ έχει χάσει την πυξίδα της
-

Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει την πυξίδα μας, παραδέχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, καταγγέλλοντας ότι η παράταξη έχει καταστεί ένα κόμμα κλειστών μηχανισμών.

Ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ,  ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι η ιδεολογία της, αλλά η παρέκκλιση από αυτή.

«Στις 22 Νοεμβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε εάν θα μείνουμε στάσιμοι και φοβικοί ή θα αλλάξουμε νοοτροπία, δομές, τρόπο λειτουργίας και πρόσωπα» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι καταλάβαμε τα λάθη μας». «Πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατηφόρα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας επισημαίνοντας ότι ο κόσμος θέλει την αλλαγή.

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση, εξαιτίας των ιδεοληψιών της, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό. «Η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει φρένο σ’ αυτή την κυβέρνηση, αρκεί να αλλάξει η ίδια» υπογράμμισε, ξεκαθαρίζοντας ότι «έτσι όπως  είναι το κόμμα, δεν μπορεί να μιλήσει στους πολίτες». 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)