Κόμματα

05 Νοεμβρίου 2015 19:00

ΝΔ: Η Κυβέρνηση να ανακαλέσει τις ύβρεις για τους Πόντιους

Ως φασιστοειδή χαρακτηρίζει τους δράστες της επίθεσης σε βάρος των Γιώργου Κουμουτσάκου και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

ΝΔ: Η Κυβέρνηση να ανακαλέσει τις ύβρεις για τους Πόντιους
-

Ως «φασιστοειδή, που εκμεταλλεύτηκαν τη δικαιολογημένη κινητοποίηση των Ποντίων εναντίον των ανιστόρητων και προκλητικών δηλώσεων Φίλη» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τους δράστες που «επιτέθηκαν, προπηλάκισαν και χτύπησαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκο, ο οποίος ως διπλωμάτης έχει δώσει αγώνα για την υποστήριξη των Δικαίων του Ποντιακού Ελληνισμού», συμπληρώνοντας ότι «τραμπούκοι αποπειράθηκαν, επίσης, να χτυπήσουν και το βουλευτή κ. Μ. Βαρβιτσιώτη».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος «καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τους τραμπουκισμούς και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο», ενώ η Νέα Δημοκρατία καλεί «την Ελληνική Αστυνομία να προχωρήσει άμεσα στη σύλληψη και την παραπομπή των δραστών στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ασκώντας σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση, μετά και την νέα δήλωση του Νίκου Φίλη, που «άναψε καινούριες φωτιές», στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας τονίζεται ότι «καλούμε την κυβέρνηση και τους υπουργούς που τροφοδοτούν με τις δηλώσεις τους τα φασιστοειδή, να συνέλθουν και να ανακαλέσουν τις ύβρεις που εκτόξευσαν εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)