Βουλή

13 Οκτωβρίου 2015 20:39

Τι «έκρυψαν» οι δύο υπουργοί και οι δύο πρώην βουλευτές

"Βόμβα" με πόθεν έσχες δύο υπουργών και δύο πρώην βουλευτών της συγκυβέρνησης. Δείτε τι έκρυβαν...

Τι «έκρυψαν» οι δύο υπουργοί και οι δύο πρώην βουλευτές
-

«Πονοκέφαλο» για την συγκυβέρνηση αποτελεί το θέμα που ανέκυψε με τα προβληματικά "πόθεν έσχες" δύο εν ενεργεία υπουργών και δύο πρώην βουλευτών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ένας υπουργός που δεν είχε δηλώσει για τρία χρόνια 1 εκατ. ευρώ κι ένας δεύτερος με μετοχές σε εταιρίες που επίσης δεν τις είχε δηλώσει. Γίνεται ακόμη λόγος για παρατυπίες στις δηλώσεις δύο βουλευτών, ενός νυν κι ενός πρώην.

Την ύπαρξη τεσσάρων προβληματικών υποθέσεων επιβεβαίωσε η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που ακολούθησε την ΛΑΕ και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και δεν εξελέγη.

Ο νέος πρόεδρος, Γιώργος Βαρεμένος που ρωτήθηκε, δήλωσε πως θα καλέσει τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου για να τον ενημερώσει.

Βάσει του σχετικού νόμου, σε αυτήν την 7μελή επιτροπή θα συμμετέχουν επίσης ως μέλη ο Δ’ αντιπρόεδρος κ. Νικ. Κακλαμάνης και η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου. Τα άλλα τέσσερα μέλη είναι ένας αρεοπαγίτης, ένας σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)