Βουλή

26 Ιουνίου 2015 17:43 Τελευταία ενημέρωση : -

Στρατούλης: Τα κόμματα να μην παίζουν τον ρόλο της πέμπτης φάλαγγας

«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε λύση και διέξοδο για μια χώρα που θα πρέπει να τερματίσει τη λιτότητα» ανάφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

-

Να μην τάσσονται με τα επιχειρήματα των δανειστών και να μην παίζουν το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλας μιλώντας στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναχορήγηση σύνταξης στους υπερήλικες παλιννοστούντες ομογενείς, τα ΑΜΕΑ, την εισφοροδιαφυγή και τα ΚΕΠΑ.

Όπως είπε ο κ. Στρατούλης «συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε λύση και διέξοδο για μια χώρα που θα πρέπει να τερματίσει τη λιτότητα. Για μια ισχυρή ένεση ρευστότητας που θα τονώσει την οικονομία και θα επιτρέψει τη χρηματοδότηση των δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων και για να γίνει βαθειά απογείωση του δημόσιου χρέους ώστε να πάρει ανάσες ο τόπος».

«Αυτή είναι η βασική κατεύθυνση και θα δώσουμε μεγάλες μάχες και για αυτό καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις τουλάχιστον να μην  τάσσονται με τα επιχειρήματα των δανειστών και να μην παίζουν το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)