Βουλή

26 Ιουνίου 2015 17:41 Τελευταία ενημέρωση : -

Πετράκος: Δεν είμαστε οπαδοί του «Βασίλη κάτσε φρόνιμα»

«Ο ελληνικός λαός δεν είναι ιδεολογικός πρόγονος αυτών που θεωρούσαν ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα» ανάφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

-

«Δεν είμαστε οπαδοί του Βασίλη κάτσε φρόνιμα, να γίνεις νοικοκύρης» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος  μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την επαναχορήγηση σύνταξης στους υπερήλικες παλινοστούντες ομογενείς, τα ΑΜΕΑ, την εισφοροδιαφυγή και τα ΚΕΠΑ..

«Απαντάμε στον κ. Τουσκ και στον κάθε κ.Τουσκ ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι ιδεολογικός πρόγονος αυτών που θεωρούσαν ότι είναι ψωροκώσταινα».

«Αυτή η χώρα, αυτή η κυβέρνηση, έχει ιδεολογικούς προγόνους μεγάλους αγωνιστές, και ένας από αυτούς είναι ο μεγάλος ο Δημήτρης ο Μπατσης, που δολοφονήθηκε από το παρακράτος την μετεμφυλιακή περίοδο.
Αυτή  η χώρα έχει δυνατότητες μπορεί να ζήσει και να επιβιώσει».

«Δεν είμαστε οπαδοί του «Βασίλη κάτσε φρόνιμα να γίνεις νοικοκύρης». Κουβαλάμε αποσκευές αυτών που δεν διστάζουν να ζήσουν και να προχωρήσουν μόνοι τους σε έναν σκληρό κόσμο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)