Βουλή

26 Μαΐου 2015 00:13

"Παρούσα" δήλωσε η Ζωή στην υποψηφιότητα Ταγματάρχη

Η Πρόεδρος της Βουλής "βομβάρδισε" επί 2,5 ώρες τον Λάμπη Ταγματάρχη. Τι ψήφισε τελικά και γιατί δήλωσε στον ίδιο ότι δεν την έπεισε.

-

"Παρούσα" δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην υποψηφιότητα του Λάμπη Ταγματάρχη για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της νέας ΕΡΤ στην συνεδρίαση που κράτησε περίπου 10 ώρες.

«Εμένα δεν με πείσατε», είπε, εκφράζοντας την αντίθεση της με την κυβερνητική επιλογή, αποφεύγοντας πάντως, να τραβήξει στα άκρα την αντιπαράθεση καταψηφίζοντας.

Έπλεξε πάντως, το εγκώμιο του Διονύση Τσακνή για τον οποίο διατύπωσαν θετική γνώμη 9 βουλευτές, αρνητική 4 και παρών 2. Για τον Λάμπη Ταγματάρχη διατύπωσαν θετική γνώμη 7 βουλευτές, αρνητική 5 και παρών 3.

Αναφερόμενη στον Λάμπη Ταγματάρχη είπε ότι του αναλογούσαν περισσότερα από όσα έπραξε για το "μαύρο" της ΕΡΤ και επανέλαβε ότι είχε ενημερώσει για τη διαφωνία της στο πρόσωπό του τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Εξέφρασε πάντως, την ελπίδα να τη διαψεύσει ο κ. Ταγματάρχης. "Δεν θα ήταν αθέμιτο να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε", σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου νωρίτερα επιτέθηκε σε ορισμένα ΜΜΕ, λέγοντας ότι ακόμη κι αν υπάρχει διαφωνία αυτό δεν σηματοδοτεί μείζονα σύγκρουση ή μείζονα διαφορά, άλλες στρατηγικές ή άλλου είδους ρήγματα και συγκρούσεις κορυφής, όπως παρουσιάστηκε. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)