Κόμματα

11 Μαΐου 2015 18:40

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως ο κ. Κουβέλης

«Γιατί ο κ. Κουβέλης επιμένει να ψεύδεται;», ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της πρότασης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

-



Για συνεχή ψέματα κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβελη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του ότι δεν του έγινε καμία πρόταση από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Δυστυχώς ο κ. Κουβέλης συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως - όπως χθες σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα - σχετικά με το αν του έγινε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κάτι που βέβαια έχει επιβεβαιώσει κατηγορηματικά ο άλλοτε στενός συνεργάτης του και σημερινός αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σπύρος Λυκούδης με δηλώσεις του, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Κουβέλης είχε αποδεχθεί την πρόταση, άλλο αν μετά άλλαξε γνώμη», σχολίασε ο κ. Καρύδης στα social media.

«Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί ο κ. Κουβέλης επιμένει να ψεύδεται; Μήπως περιμένει από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να τον "αξιοποιήσουν" παρά τον διασυρμό που του επιφύλαξαν προεκλογικά;», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)