Κόμματα

16 Μαρτίου 2015 17:17

ΝΔ: Ο εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών δεν έχει όρια

Να ξεκαθαρίσει άμεσα τι θα γίνει με τις πληρωμές τους καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ.

-



Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τη μη πληρωμή των ενισχύσεων προς τους 51.000 βαμβακοπαραγωγούς, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί πως θα λάβουν τα χρήματα μέχρι την περασμένη Πέμπτη, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Περίπου πενήντα χιλιάδες δικαιούχοι βαμβακοπαραγωγοί περίμεναν μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργείου, την πληρωμή περίπου 180 εκατομμυρίων ευρώ για τη στρεμματική ενίσχυση βάμβακος του έτους 2014. Κάτι τέτοιο, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και ζητά απαντήσεις για το ζήτημα.

«Ο εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών δεν έχει όρια. Οφείλουν να πουν στους αγρότες όλη την αλήθεια και να ξεκαθαρίσουν άμεσα τι θα γίνει με τις πληρωμές τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης διαβεβαίωσε την Κυριακή ότι οι βαμβακοπαραγωγοί θα εισπράξουν τάχιστα και κανονικά τις ενισχύσεις τους, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους δεκάδες χιλιάδες καλλιεργητών δεν εισέπραξαν απο τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας τις ενισχύσεις τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)