Κόμματα

16 Μαρτίου 2015 16:56

ΠΑΣΟΚ: Έγινε ο Παπαδημούλης ΑΝΕΛ ή οι ΑΝΕΛ Παπαδημούλης

Βολές κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ με σχόλιό του στα social media.

-

Επίθεση στον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, στα social media.

“Πριν τις εκλογές ο κ. Παπαδημούλης δήλωνε πως «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο, ανήκει στη πολυκατοικία της δεξιάς» και πως «μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί»” υπενθύμισε στο μήνυμά του ο κ. Καρύδης, διαπιστώνοντας ωστόσο ότι “σήμερα όμως ο κ. Παπαδημούλης εμφανίζεται λάβρος υποστηρικτής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και καταφέρεται εναντίον του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς του οποίου είναι αντιπρόεδρος και τον οποίο κ .Σουλτς ο κ. Τσιπρας θεωρεί φίλο του, κατά τα άλλα!!!. Και ταυτοχρόνως υιοθετεί τις θεωρίες συνωμοσίας  και της εθνικιστικής υστερίας των ΑΝΕΛ”.

“Έγινε ο Παπαδημούλης ΑΝΕΛ ή οι ΑΝΕΛ Παπαδημούλης;” διερωτάται ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: “ή τελικά κυριαρχεί για μικροκομματικούς λόγους ο αριστεροακροδεξιός εθνικισμός;”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)