Βουλή

05 Μαρτίου 2015 11:26

ΚΚΕ: Οι θέσεις της Κωνσταντοπούλου ευνοούν επικίνδυνους σχεδιασμούς

Για καλλιέργεια ανοχής απέναντι σε μια ναζιστική οργάνωση κάνει λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας το θέμα που έθεσε η Πρόεδρος της Βουλής για τους προφυλακισμένους βουλευτές και τις ψηφοφορίες.

-

Να σταματήσει το κρυφτούλι πίσω από τους αποκαλούμενους «ανεξάρτητους θεσμικούς ρόλους»  και να τοποθετηθεί καθαρά καλεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ με αφορμή τις θέσεις της Ζωή Κωνσταντοπούλου που διατυπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου.

 Η Πρόεδρος της Βουλής έθεσε θέμα ακυρότητας νόμων που έχουν ψηφιστεί με λιγότερους από 151 βουλευτές κατά την προηγούμενη Βουλή, λόγω της απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

 «Οι θέσεις, που διατύπωσε η Πρόεδρος της Βουλής, για το ζήτημα που αφορά στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις ψηφοφορίες στη Βουλή, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και καλλιεργούν ανοχή απέναντι σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του του ΚΚΕ.

«Οι θέσεις αυτές ευνοούν γενικότερα επικίνδυνους σχεδιασμούς» προσθέτει και καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει το κρυφτούλι πίσω από τους αποκαλούμενους “ανεξάρτητους θεσμικούς ρόλους”  και να τοποθετηθεί καθαρά”.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)