Γενικά

26 Φεβρουαρίου 2015 11:58

Λεουτσάκος: Τουλάχιστον 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν όχι στη συμφωνία

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ο βουλευτής του κόμματος στην  Α’ Πειραιά.

-

Ο Σταθης Λεουτσάκος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη περιφέρεια του Πειραιά, αποκάλυψε πως οι διαφωνούντες στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, ήταν τουλάχιστον 30!

Ο κ. Λεουτσάκος αποκάλυψε ότι ο ίδιος ψήφισε όχι στη λίστα Βαρουφάκη, αλλά κι ότι είδε τουλάχιστον 30 συναδέλφους του να αντιδρούν. Μιλώντας στο Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», υποστήριξε πως εκφράστηκαν πολλές επιφυλάξεις και αγωνίες για το πώς θα υλοποιηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει να αναμετρηθεί με την εφαρμογή των προγραμματικών δεσμεύσεων όχι για να είμαστε –όπως είπε- συνεπείς σε αυτά που είπε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή θεωρούμε ότι είναι αναγκαία να γίνουν για να πάρει ανάσα η κοινωνία και να οδηγηθεί σε ανάταση η οικονομία.

Σε ότι αφορά το χρέος είπε ότι το θέμα συζητήθηκε από πολλούς στην ΚΟ, λέγοντας πως παραμένει το αίτημα για διαγραφή του χρέους…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)