Εκλογές

19 Ιανουαρίου 2015 17:12

Η κουκουβάγια της Φωτεινής Πιπιλή

Ως σοφή κουκουβάγια συστήνεται η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή. Δείτε το προεκλογικό της φυλλάδιο.

-

Η κουκουβάγια, το ιερό πουλί της Αθήνας και σύμβολο της σοφίας, πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό φυλλάδιο της Φωτεινής Πιπιλή, η οποία είναι υποψήφια της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα λέει, δεν έχει πολιτικό γραφείο, δεν κάνει προεκλογικές ομιλίες σε ξενοδοχεία και σε άλλους χώρους, δεν αγοράζει like στο διαδίκτυο, δεν χρησιμοποιεί συνεργεία διανομής φυλλαδίων, δεν κάνει διαφημίσεις στα Media, δεν στέλνει μαζικά μηνύματα, δεν ενοχλεί τον κόσμο μεσημεριάτικα στο τηλέφωνο… και φυσικά, όπως τονίζει, δεν κάνει ρουσφέτια.

Στον αντίποδα, όπως επισημαίνει η κ. Πιπιλή, καθημερινά περπατάει πόρτα-πόρτα, μαγαζί – μαγαζί την Αθήνα, μοιράζει μόνη της την κουκουβάγια της, φοράει ειδικά παπούτσια για περπάτημα για μην γκρεμιστεί ξανά προεκλογικά στα χάλια πεζοδρόμια της Αθήνας, ενώ βγαίνει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στις τηλεοράσεις και… τα λέει!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)