Κόμματα

25 Δεκεμβρίου 2014 17:40

Τέρενς Κουίκ: «Την Δευτέρα δίνουμε τέλος στη συγκυβέρνηση της δυστυχίας»

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος θεωρεί ότι η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, θα εμφανιστεί συμπαγής και στην τρίτη ψηφοφορία.

-

Κατηγορηματικός ο βουλευτής Επικρατείας και εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ,Τέρενς Κουίκ,προεξόφλησε την στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, στην κρίσιμη ψηφοφορία της Δευτέρας.

Μετά την δήλωση που ακολούθησε το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, ο κ. Κουίκ επανήλθε δηλώνοντας πως και οι 12 εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ, θα καταψηφίσουν την υποψηφιότητα Σταύρου Δήμα και η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να πιάσει το στόχο των 180 θετικών ψήφων:

«Με όνομα και επίθετο και με γνωστές τις διευθύνσεις όλων μας, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε ότι τη Δευτέρα και οι 12 βουλευτές μας, θα δώσουν τέλος σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας και της αβεβαιότητας της κάθε ελληνικής οικογένειας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)