Κυβέρνηση

19 Δεκεμβρίου 2014 20:31

Μήνυση κατά του Χαϊκάλη καταθέτει ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει μήνυση σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού.

-

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, όπου τονίζεται ότι ο κ. Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, για όσα ισχυρίστηκε μετά την καταγγελία του για απόπειρα χρηματισμού.

Ο πρωθυπουργός ζητά παράλληλα την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Δέχομαι τη μήνυση του πρωθυπουργού καλοπροαίρετα», σχολίασε ο κ. Χαϊκάλης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Νωρίτερα, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε λόγο για «στημένη προβοκάτσια που ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ». «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις» συμπλήρωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», ήταν η επίσημη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)